Egészséges Fogyás Program
Gyermek oldal
Szolgáltatások
Nagyon sokat hezitáltam, hogy jelentkezzek-e a képzésre, de megtettem és EGYÁLTALÁN nem bántam meg, sőt örülök, hogy profi tanároktól, profi edzőtől( Tündétől) kaptam nagy tudást és lehetőséget arra hogy oktathassam tovább!
Nagyon jó az hogy ebben a képzésben, nemcsak a tudást kapjuk, hanem megtanuljuk azt is hogy a VENDÉGEK elégedettek legyenek a munkánkkal, és egy szépen felépített órát kaphassanak!
Ebben a képzésben profi alapot lehet elsajátítani, és még nagyobbat ha mi saját magunk is pozítivan állunk hozzá!
Mindenkinek tudom ajánlani, mert barátokat is szereztem a tanfolyam alatt, és nagy tudást is!
Köszönöm Tündi
2012-07-17
Kulácska Orsi
Tündének és Csapatának köszönhetően az életem gyökeresen megváltozott: a tanfolyam elvégzése olyan önbizalmat adott, hogy a jól sikerült vizsgáim után néhány nappal már órát tartottam. Tünde - nem mindennapi személyisége révén - az önmagammal, tudásommal szembeni igényességre tanított, hogy minden Vendég elégedetten távozzon az órámról, és vissza is térjen hozzám. Ezért szívből ajánlom ezt a képzést mindenkinek, akik biztos szakmai alapokat szeretnének szerezni, és a későbbi fejlődésüket is szeretnék biztosítani a különböző továbbképzések segítségével.
2012-07-16
Baróczi Évi
Boldog Új Évet mindenkinek!
Imádok hozzátok járni!
Puszi: Maja
Magony Maja
Kedves leendő aerobik oktatók!
Ha biztos alapokat akartok szerezni aerobik oktatóként, akkor itt találjátok a megfelelő embereket. Természetesen rátok is szükség van, hiszen gyakorlat teszi a mestert :-)
Tünde és csapata a legjobban képzett szakemberek, arra törekednek, hogy minél többet adjanak át tudásukból.
Azok az oktatók , akik Tünde keze alól kerülnek ki, azok bárhol megállják a helyüket.
Nekem sikerült és ezt köszönöm :-)!
További sok sikert kívánok!
Szabó Eszter
További vélemények

Cardio edzés

Cardio-edzés

A cardio edzés fontos jellemzője, hogy a pulzusérték kiszámolásával egyénre szabott edzés készíthető, nem igényel különösebb mozgáskkordináltságot és az eredményekre sem kell sokáig várni. A zsírégető edzéstől az állóképességfejlesztő programon át egészen az erőállóképességi edzésig válogathatunk a fokozatok között. Fitness termünkben futópadok, taposógépek, háttámlás kerékpár, spinnin’ kerékpárok állnak a vendégek rendelkezésére.

Taposógép:

HÖLGYEK FIGYELEM! Ez a gép kiválóan formálja az alsótestestet a vádlitól egészen a farizomig. A cardio tréningnél ezek az alapgépek, melyekkel mindamellett, hogy kiválóan karbantartják a keringési rendszert, ezáltal hatékonyan égetve a testzsírt, alaposan átmozgatják azokat az izmokat, melyek elengedhetetlenek a formás női alakhoz.

Futógép:

Bár a nevéből azt gondolhatnánk, csak futni lehet rajta, ez nem így van! Gyalogolhatunk, sőt, ha a futószalag dőlésszögét megváltoztatjuk, akár hegyet is mászhatunk rajta. A futás a legtökéletesebb mozgásforma a felesleges kilók ledolgozására.

Háttámlás kerékpár:

A szobakerékpárral használata elsősorban a lábak és a fenék izmait formálja, és emellettt természetesen a keringés aktivitására is pozitív hatással van. A kényelmes háttámlás ülés csökkenti a gerinc terhelését. Az ergometer lehetővé teszi a pulzuskontrollált edzést is.

Spinnin’ kerékpár:

A spinnin’ kerékpár egyéni és csoportos edzésben is használható. A gépen lévő ellenállás változtatásával megvalósul a zsírégetés és az izom erősítés és az izomtónus javítása is. Ritka edzésmódszer amely 800 kalóriát is képes elégetni!

aerobic, aerobic edző, aerobic edző tanfolyam, aerobic képzés, aerobic oktató, aerobic oktató képzés, aerobic tanfolyam, aerobik oktató, cardio fitness, edző, edző képzés, edzői tanfolyam, fitness, fitness edző, fitness edző képzés, fitness gyakorlatok, fitness szeged, fitness termek, gimnasztika képzés, masszázs, okj, okj képzés, okj tanfolyam, oktató, oktató képzés, szakképzés, személyi edző tanfolyam, tanfolyam, testépítő edző, testépítő képzés, torna, tréner, tréner képzés, úszóedző képzés, aerobik, aerobik edző, aerobik edző tanfolyam, aerobik képzés, aerobik oktató, aerobik oktató képzés, aerobik tanfolyam