Egészséges Fogyás Program
Gyermek oldal
Szolgáltatások
Nagyon sokat hezitáltam, hogy jelentkezzek-e a képzésre, de megtettem és EGYÁLTALÁN nem bántam meg, sőt örülök, hogy profi tanároktól, profi edzőtől( Tündétől) kaptam nagy tudást és lehetőséget arra hogy oktathassam tovább!
Nagyon jó az hogy ebben a képzésben, nemcsak a tudást kapjuk, hanem megtanuljuk azt is hogy a VENDÉGEK elégedettek legyenek a munkánkkal, és egy szépen felépített órát kaphassanak!
Ebben a képzésben profi alapot lehet elsajátítani, és még nagyobbat ha mi saját magunk is pozítivan állunk hozzá!
Mindenkinek tudom ajánlani, mert barátokat is szereztem a tanfolyam alatt, és nagy tudást is!
Köszönöm Tündi
2012-07-17
Kulácska Orsi
Tündének és Csapatának köszönhetően az életem gyökeresen megváltozott: a tanfolyam elvégzése olyan önbizalmat adott, hogy a jól sikerült vizsgáim után néhány nappal már órát tartottam. Tünde - nem mindennapi személyisége révén - az önmagammal, tudásommal szembeni igényességre tanított, hogy minden Vendég elégedetten távozzon az órámról, és vissza is térjen hozzám. Ezért szívből ajánlom ezt a képzést mindenkinek, akik biztos szakmai alapokat szeretnének szerezni, és a későbbi fejlődésüket is szeretnék biztosítani a különböző továbbképzések segítségével.
2012-07-16
Baróczi Évi
Boldog Új Évet mindenkinek!
Imádok hozzátok járni!
Puszi: Maja
Magony Maja
Kedves leendő aerobik oktatók!
Ha biztos alapokat akartok szerezni aerobik oktatóként, akkor itt találjátok a megfelelő embereket. Természetesen rátok is szükség van, hiszen gyakorlat teszi a mestert :-)
Tünde és csapata a legjobban képzett szakemberek, arra törekednek, hogy minél többet adjanak át tudásukból.
Azok az oktatók , akik Tünde keze alól kerülnek ki, azok bárhol megállják a helyüket.
Nekem sikerült és ezt köszönöm :-)!
További sok sikert kívánok!
Szabó Eszter
További vélemények

Egészséges Fogyás Program

istock_000007490478xsmall.jpg Életmód programot indítunk túlsúllyal rendelkező  vendégeknek, akik változtatásra vágynak.

A leghatásosabb módszer, ha valóban tudatosan odafigyelünk, hogy mit eszünk, emellett  mozgunk. Sokak azért híznak el, mert rendszertelenül táplálkoznak, és ha elég időt szakítanak rá, akkor pedig aránytalanul sokat esznek. Az ilyen emberek legtöbbször mozgásszegény életet élnek.

Ezen szeretnénk segíteni, szakembereink személyre szabottan foglalkoznak jelentkezőinkkel, egy újra szervezett egészséges életmód kialakításával.


Program:

- személyre szabott edzés vezetés professzionális cardio gépeken
- alakformálás
- zsírégetés
- infra-szauna
- masszázs
- fittségi teszt
- mérések
- táplálkozási tanácsadás
- étrend beállítás
- táplálék kiegészítők


a program ára 17.000.-/hómely tartalmaz:

- mérések, tesztek
- táplálkozási tanácsadás
- cardio edzés 3 alkalom/hét, vagy
- 2 alkalom/hét + 1 alk. fitness óra/hét
- masszázs     1 alkalom/hét
- infra szauna  2 alkalom/hét

 

Az ár nem tartalmazza az egyéb táplálék kiegészítő termékek árát!

Folyamatos  kontroll  mellett  az  egészséges  fogyás  garantált!

aerobic, aerobic edző, aerobic edző tanfolyam, aerobic képzés, aerobic oktató, aerobic oktató képzés, aerobic tanfolyam, aerobik oktató, cardio fitness, edző, edző képzés, edzői tanfolyam, fitness, fitness edző, fitness edző képzés, fitness gyakorlatok, fitness szeged, fitness termek, gimnasztika képzés, masszázs, okj, okj képzés, okj tanfolyam, oktató, oktató képzés, szakképzés, személyi edző tanfolyam, tanfolyam, testépítő edző, testépítő képzés, torna, tréner, tréner képzés, úszóedző képzés, aerobik, aerobik edző, aerobik edző tanfolyam, aerobik képzés, aerobik oktató, aerobik oktató képzés, aerobik tanfolyam