Egészséges Fogyás Program
Gyermek oldal
Szolgáltatások
Nagyon sokat hezitáltam, hogy jelentkezzek-e a képzésre, de megtettem és EGYÁLTALÁN nem bántam meg, sőt örülök, hogy profi tanároktól, profi edzőtől( Tündétől) kaptam nagy tudást és lehetőséget arra hogy oktathassam tovább!
Nagyon jó az hogy ebben a képzésben, nemcsak a tudást kapjuk, hanem megtanuljuk azt is hogy a VENDÉGEK elégedettek legyenek a munkánkkal, és egy szépen felépített órát kaphassanak!
Ebben a képzésben profi alapot lehet elsajátítani, és még nagyobbat ha mi saját magunk is pozítivan állunk hozzá!
Mindenkinek tudom ajánlani, mert barátokat is szereztem a tanfolyam alatt, és nagy tudást is!
Köszönöm Tündi
2012-07-17
Kulácska Orsi
Tündének és Csapatának köszönhetően az életem gyökeresen megváltozott: a tanfolyam elvégzése olyan önbizalmat adott, hogy a jól sikerült vizsgáim után néhány nappal már órát tartottam. Tünde - nem mindennapi személyisége révén - az önmagammal, tudásommal szembeni igényességre tanított, hogy minden Vendég elégedetten távozzon az órámról, és vissza is térjen hozzám. Ezért szívből ajánlom ezt a képzést mindenkinek, akik biztos szakmai alapokat szeretnének szerezni, és a későbbi fejlődésüket is szeretnék biztosítani a különböző továbbképzések segítségével.
2012-07-16
Baróczi Évi
Boldog Új Évet mindenkinek!
Imádok hozzátok járni!
Puszi: Maja
Magony Maja
Kedves leendő aerobik oktatók!
Ha biztos alapokat akartok szerezni aerobik oktatóként, akkor itt találjátok a megfelelő embereket. Természetesen rátok is szükség van, hiszen gyakorlat teszi a mestert :-)
Tünde és csapata a legjobban képzett szakemberek, arra törekednek, hogy minél többet adjanak át tudásukból.
Azok az oktatók , akik Tünde keze alól kerülnek ki, azok bárhol megállják a helyüket.
Nekem sikerült és ezt köszönöm :-)!
További sok sikert kívánok!
Szabó Eszter
További vélemények

Aktualitások

INFRA SZAUNA

2010-12-15
Amit az infra szaunáról tudni kell!!

A hagyományos szaunában a kiizzadt verejték 90-97% víz, az infraszaunában ez csak 80%, a maradék 20% az egészségünkre káros anyagokból áll: koleszterin, zsírban oldott káros anyagok, nehézfém, savas bomlástermékek. Ezek az anyagok a faggyúmirigyen keresztül távoznak az infrarszauna sugárzása révén. Az infraszauna hatása így sokkal intenzívebb mint a hagyományos szaunában.

A bennünk lerakódott méreganyagok megakadályozzák a szervezet öngyógyító folyamatának beindulását, így ezeknek a káros elemeknek az eltávolítása nagyban hozzájárulhat egészségünk megőrzéséhez. A távoli infravörös sugarak kitágítják a hajszálereket és elindítják a rejtett  méreganyagok feloldásának a folyamatát. Ezek a méreganyagok azután a faggyúmirigyeken keresztül végleg távoznak a szervezetünkből. Az infraszauna hatása alacsony hőfokon megmutatkozik. (40-65 fokon)

A méregtelenítés mellett a kalóriák elégetésében is nagy szerepe van az infraszauna alkalmazásának.

A SÚLYFELESLEG (TÚLSÚLY) EGÉSZSÉGÜGYI KOCKÁZATAI

Ezek az egészségügyi kockázatok az infraszauna - napsugárszauna használatával elkerülhetőek!

Minden túlsúlyos ember vágyakozik az ideális testsúlyra, de nem csak az ideális külső, a jó  megjelenés miatt. Valamennyire mindenki tisztában van azzal is, hogy az egészség és a hosszú élet is az ideális testsúlyhoz kötődik, a súlyfeleslegnek pedig komoly egészségügyi kockázatai vannak. Ha a családban valaki túlsúlyos, nem árt számára tudatosítani, hogy melyek ezek az egészségügyi kockázatok.

Szív- és érrendszeri káros hatások

A testsúly növekedése számos olyan következménnyel jár, amely a szívre nagyobb megterhelést ró. Nő a sejten belüli és sejten kívüli folyadék mennyisége, a vér mennyisége, nő az oxigénfogyasztás. A tartósan fennálló  terhelés következtében a szív megnagyobbodik, vastagsága nő. A folyamatok végeredményeként szívelégtelenség alakulhat ki.

A testsúly növekedésével gyakran nő a vérnyomás is. Fontos tudni, hogy a magas vérnyomás nem csak önmagában, hanem esetleges súlyos következményei miatt is rontja a túlsúlyosak állapotát: agyvérzéses bénulásokat, szívelégtelenséget vagy koszorúér elmeszesedést okozhat.

Légző  rendszer

A hasi és mellkasi zsírszövetek növekedése miatt maga a légzés több munkát igényel. Sokat idézett szövődmény az ún. Pickwick szindróma: az ilyen emberek állandóan álmosak, aprókat lélegeznek, bőrük, szájuk szinte szederjes. A légzési elégtelenség hirtelen halálhoz vezethet, tüdőembólia alakulhat ki. A túlsúly miatt kialakulhat a felső légúti hurutra való fogékonyság is.

Tápcsatorna

Gyakoriak a gyomortáji fájdalmak, feszülés, emésztési panaszok, böfögés, puffadás, néha rekeszsérv is kialakul. Gyakoriak a májfunkciós eltérések, a zsírmáj. Gyakran kialakulhat epekövesség, ami az állandó emésztési panaszok miatt epehólyag gyulladást okozhat és műtétre is szükség lehet. Túlsúly esetén egy műtétnek is nagyobb a kockázata az egyéb betegségek ill. szervrendszerek állapota következtében is.

Mozgásszervek

A tartós megterhelés nemcsak az izületeket, hanem az egész csontrendszert is károsíthatja. Ez főleg a gerincben, a csípő- és térdizületekben jelentkezik, de gyakran alakul ki lúdtalp is. Jelentkezhet a visszerek tágulata is és végül az ördögi kör:nehézkessé válik a mozgás, a még kevesebb mozgás miatt pedig tovább nő a testsúly.

Cukorbetegség

A túlzott kalória bevitel miatt nő a vérben a glükóz szintje, emiatt fokozódik a hasnyálmirigyből az inzulin kiáramlása. Mivel ez rendszeresen ismétlődik, kimerülnek az inzulint termelő sejtek, nem termelődik elegendő inzulin a szervezet számára, kialakul a cukorbetegség. A folyamat diétával, a testsúly csökkentésével visszafordítható.

Női hormonrendszer

Megváltozhat a menstruáció  szabályossága, fiatalabb korban jelentkezhet az első menses. A teherbe esés is rosszabb az átlagosnál, terhességi-szülési szövődmények is gyakrabban alakulnak ki. Minél nagyobb az anya testsúlya, a magzat súlya is annál nagyobb lehet.

Lelki terhek

A kövér emberek gyakran szenvednek kisebbségi érzéstől, kirekesztettségtől és egyéb pszichés problémáktól.


Az infraszauna hatásai a szervezetünkre (méregtelenítés)

A fogyasztás, méregtelenítés, bőrszépítés elengedhetetlen eszköze lett az infraszauna.


Az infraszauna előnyei (immunerősítő és fogyasztó hatás)

Az infraszauna előnyei a hagyományos szaunához képest:

  • Alacsony hőmérsékleten működik (40-65 fok), így azok is használhatják, akik nem bírják a nagyon magas hőmérsékletet.
  • Rendkívül jó Immunerősítő hatása van, mindezt alacsony hőmérsékleten törénik!
  • Kicsi a fogyasztása, használata egyszerű és biztonságos.
  • Bekapcsolás után azonnal használható, nincs felfűtési ideje.
  • Rendkívül jó hatással van a bőrünkre, a ráncokat kisimítja, fogyás vagy terhesség után a megnyúlt bőrt feszesíti.
  • Mélyen bahatol a bőrünk alá, így a zsírban lerakódott méreganyagokat is felszabadítja, ezáltal ezek az anyagok a faggyúmirigyeken keresztül kiürülnek.

aerobic, aerobic edző, aerobic edző tanfolyam, aerobic képzés, aerobic oktató, aerobic oktató képzés, aerobic tanfolyam, aerobik oktató, cardio fitness, edző, edző képzés, edzői tanfolyam, fitness, fitness edző, fitness edző képzés, fitness gyakorlatok, fitness szeged, fitness termek, gimnasztika képzés, masszázs, okj, okj képzés, okj tanfolyam, oktató, oktató képzés, szakképzés, személyi edző tanfolyam, tanfolyam, testépítő edző, testépítő képzés, torna, tréner, tréner képzés, úszóedző képzés, aerobik, aerobik edző, aerobik edző tanfolyam, aerobik képzés, aerobik oktató, aerobik oktató képzés, aerobik tanfolyam